Тя е креативна, амбициозна и успешна жена предприемач, бранд и

...
 Тя е креативна, амбициозна и успешна жена предприемач, бранд и
Коментари Харесай

"Подценяват ме, защото съм жена": Десислава, която знае как да показва силата си

 

Тя е изобретателна, амбициозна и сполучлива жена бизнесмен, бранд и маркетинг експерт, бизнес съветник и наставник. Първите си смели стъпки в динамичната среда прави, до момента в който учи в университета и това е моментът, в който развива същинска пристрастеност към бизнеса.  

Тогава стартира да се пали и по концепцията да работи над един бранд всеобхватно, тъй като единствено по този начин може да се разгърне цялостният му капацитет.  

Снимка: Евгений Милов

В поредицата „ Жените на България “ ви срещаме с Десислава Авджиева. Ако към този момент сте се замислили какво я отличава от други ментори, имам вяра, че историята на професионалния й път ще ви отговори.  

„ Аз съм изобретателна персона, която обича да се забавлява и да се провокира “ , споделя Деси за себе си.  

Снимка: Десислава Авджиева, персонален списък

Родена е във Велико Търново, само че по-голямата част от живота си прекарва в София. От 20 години работи и в областта на рекламата, маркетинга и PR, а от 2008 година ръководи сполучливо лична рекламна организация.  

За първите стъпки в бизнеса   

Деси си спомня ясно световната икономическа рецесия, случила се преди 15 години.  

Снимка: Евгений Милов

„ Основах компанията си, само че внезапно секнаха бюджетите за маркетинг, реклама и PR и вярата, че ще имам работа, беше попарена. Ограниченията направиха идващите няколко месеца извънредно сложни за мен. Седях у дома, само че трябваше да намеря опция по какъв начин да привлека бизнеса “, споделя Авджиева.  

Днес Ралица Ценова е шеф " Продажби " в Home2U - в " Жените на България " тя споделя, че срещата й с парцелите е вселенска

По-важно за нея към оня миг обаче е решението да продължи ли по този път, или да търси друго поле за развиване. Избира този път и го следва непроменяемо, макар несигурността и компликациите.  

„ Това, което ме избави, е адаптивността. Изграждането на тактика, това, че изучавам непрекъснато и не се опасявам да пожертвам, също ме трансфораха в дамата, която съм през днешния ден “ , споделя Деси, която следва ясна визия и проект за живота си.  

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР